Hermansson & Co söker Brand Marketing Manager

Som Brand Marketing Manager på Hermansson & Co får du ett intressant och utmanade arbete i ett spännande företag i ständig utveckling där beslutsvägarna är korta. Du blir en viktig del i ett dynamiskt team där passionen är stor och arbetstempot högt.

Hermansson & Co är en ledande vin- och spritimportör på den svenska marknaden. Tillsammans med våra leverantörer lanserar vi attraktiva produkter genom innovativ marknadsföring och säljstrategi. Vårt sätt att skapa gemensamma affärsframgångar tillsammans med våra partners har lett till ett meriterande antal starka varumärkesbyggen, både på Systembolaget och inom HoReCa.

Hermansson & Co grundades 1995 och är idag en av de största leverantörerna av vin och sprit på den svenska marknaden. Bland de varumärken som Hermansson & Co marknadsför finns till exempel Tommasi Viticoltori, Ramos Reserva, Smart Dog Black Tower, Beaumont des Crayeres, Angostura och KYRÖ. Företaget har ca 20 anställda, omsätter 300 MSEK och levererar årligen över sex miljoner liter vin och sprit till Systembolaget och HoReCa. För mer information, besök www.hermanssonco.se

Hermansson & Co söker en Brand Marketing Manager

Som Brand Marketing Manager har du ett övergripande ansvar för att skapa lönsamhet i våra marknadsinvesteringar för att bidra till lönsamheten i vår affär, vilket innefattar extern kommunikation och att driva olika marknadsföringsprojekt. Vidare ser vi gärna att du genom din kreativa förmåga är initiativtagare till att hitta nya vägar till försäljning genom att analysera målgrupper, konsumentbeteenden, marknadsinsikter samt kanalval och kommunikation för att nå ut till konsumenterna. I rollen är du även huvudkontakt gentemot mediebyrå, PR-byråer, kreativa byråer samt andra externa partners.

Hermansson & Co har sitt kontor invid Stureplan och du kommer i rollen som Brand Marketing Manager att rapportera till Marketing Manager.

Arbetsuppgifter inkluderar vidare bland annat;

  • Analysera marknaden, produkter och konkurrenter för full marknadsinsikt
  • Implementera och genomföra marknadsplansarbetet
  • Planera, genomföra och utvärdera våra medieinvesteringar
  • Producentkontakt gällande strategi och media
  • Säkerställa att Hermansson & Co har ramverk för KPI:er samt följa upp och utvärdera samtliga investeringar

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbete inom brand marketing, gärna inom branschen. Ytterligare branscherfarenhet är meriterande. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av projektledning samt har kunskap om hur försäljning drivs genom marknadsaktiviteter. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller motsvarande.

Som person är du analytisk och strukturerad med en god kommunikationsförmåga som trivs i en affärsdrivande verksamhet. Du är innovativ och drivs av att arbeta målorienterat, både självständigt likaväl som i team. I rollen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Hermansson & Co eftersträvar en arbetsplats där den personliga spetskompetensen gör skillnad, men att komma hela vägen i mål är en gemensam laginsats. Vårt arbete och våra relationer med omvärlden bygger på hållbarhet, tillit, respekt och sund affärsetik. Hermansson & Co eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter de medför i verksamheten. Vi tror på allas balans i livet och att medarbetare som mår bra presterar bra samt att det görs bäst i ett öppet och inkluderande företagsklimat.

Är det här din nästa utmaning? I rekryteringen samarbetar Hermansson & Co med Novare Propell. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt via www.novarepropell.se. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor, vänligen kontakta Jessica Fontin på jessica.fontin@novarepropell.se eller Stéphanie Björklund på stephanie.bjorklund@novarepropell.se.